Wednesday, 2 May 2012

c!nt@ rem@j@ @l@f b@ru...

“Senario skrg nmpk remajalah yg pling memrlukan ‘cinta’ utk mlngkapkn hdp mereka brbanding zaman lalu.Namun,budaya brpegangan tgn telah mnjadi suatu kemestian bg pasangan ‘bercouple’.”
Oleh itu,bg golongan prmpuan,elakkan brpegangan tgn kekasih selagi belum ada ikatan yg halal.Agama islam tdk mnghalang umatnya utk brcinta.Percintaan adlh kprluan dan fitrah manusia.Namun prlaksanaannya hendaklah tdk trpesong dr jln yg benar.
Hmmm....ermmm..no komen,ckp lebih2 kang tkt trkena btg hidung sndiri.”Sy suka sgt tgk jari-jemari tmn wanita sy,cantik betul.Sungguh!!!!!Sampai sy tkt nak pegang.Bukan tkt jari-jemari patah,tp tkt nanti jari-jemari kami tak boleh saling bantu-membntu di suatu hari yg amat dahsyat di hadapan YANG MAHA ESA....”
“Sy suka sgt tgk ‘body’ tmn wanita sy.Solid betul....Sungguh...!!!!!Sebab itu sy belikan dia telekung semasa ‘dating’ kekasih dia yg utama,dia jaaauuuhhh lebih cantik dan berseri-seri mnghadap-NYA.Sy pun tumpang dpt pahala!!!!Syoknya....=)”
“Sy suka sgt tgk rambutnya.Cantik betullah....Sungguh!!!!sebab itulah sy belikan dia tudung.Bukan cemburu org lain tgk.Betul..!!!!Tapi sebab sy mahu rambutnya sentiasa ditutup mcm dlm iklan dot..dot...dot...tuuuu....Sampai bila2!!!Takut nanti dibakar dek api neraka,di suatu hari kelak dihadapan YANG MAHA ESA.”
“Sy sedih tgk tmn wanita sy tdk tidur,tdk mkn sebab rindukn sy.Sy pun mcm tu jg.Si dia tanya,apa ubtnya abg???Sy pun bgtau dia AL-QURAN sbg penenang jiwa!!!Semoga dia cintakan-NYA lebih dr sy!!!Sy tak cemburu pun....”
“Sy memang syg pd dia.Sy mahu jumpa dia,bersama dia,cinta-secintanya.Cinta yg abadi ‘brdating’ di syurga krn disitulah tmpt yg kekal abadi selama-lamanya!!!”Doakan kami saling ingat-mengingati,insaf-menginsafi.YA ALLAH ampunkanlah kami,semoga kami kekal selama-lamanya,disyurga nanti...aminn...!!!
Hmmmmm...nie rasa nk terus kahwin jea nie....
Hahahaha....at least trlepas dr dosa,betul tak????
Masalahnya calon belum ada....mcm mana????!!!!
YA ALLAH,peliharalah kami dr melakukan maksiat...

#copy n paste dr salah satu krya hasil dr seorg insan ALLAH SWT...maaf klu da salah...

Sunday, 4 December 2011

meeting dinner....♥♥

letih nya smlm lps kls trus prgi cri tiket blik trengganu dgn jie,emi dan fieyra..lps 2 prgi cs tgk ombak rndu...(xda feel time tgk cite 2)..hahaha...lawak ada tp part sdih xnangis pon..blik kolej hmpir kol 7 stgh kot..letih dan lapar gler kot...tb2 je dpt call dr kwn ada meeting kol 8..wah!!!!!!!hebat kot...dlm keadaan lpr prgi meeting tp nsib baik smpt brsih bdn..huhuhu...mcm2 gelagat kot mse meeting psl prsembahan utk kls kteorg...trbaik la cs113 2b...i syg korg..hahahaha....ayt xbleh bla...bg la sy hdiah kn gmbr korg mse meeting ea..jOm..

                           khusyuk gler jie mnyalin smua idea yg d'brikan...bgs2..hahaha
                                             hepinya dpt meeting psl first dinner..hehe
                           lelaki trakhir..ops gmbr syafiq weird..haha..nora!!!!!!!!!..hahhahaha
                                        wou..smua bg krjasama kmbngkn dan dgr idea..
                                           smpt lg posing time meeting yea...hahahaha